Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament instal·la 10 minideixalleries al carrer A cada contenidor es poden dipositar 7 tipus de residus domèstics: CD–DVD, cartutxos d’impressora, piles i bateries de mòbils, telèfons mòbils, bombetes halògenes i de baix consum i disquets. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'Ajuntament instal·la 10 minideixalleries al carrer

A cada contenidor es poden dipositar 7 tipus de residus domèstics: CD–DVD, cartutxos d’impressora, piles i bateries de mòbils, telèfons mòbils, bombetes halògenes i de baix consum i disquets.
L’Ajuntament de Rubí està instal•lant una desena de minideixalleries urbanes a places i carrers de la ciutat per a petits residus d’ús domèstic. Aquests contenidors disposen cadascun de set dipòsits interiors per emmagatzemar cada tipus de fracció: CD–DVD, cartutxos d’impressora, piles i bateries de mòbils, telèfons mòbils, bombetes halògenes, bombetes de baix consum i disquets. Aquests contenidors es podrán trobar a l’Escardívol, plaça Catalunya amb carrer Francesc Macià, plaça 11 de Setembre, plaça Esbart Dansaire, Rambla del Ferrocarril, plaça Pearson, plaça Agricultura, Pla dels segadors, avinguda Castellbisbal i carrer Madrid.

Més informació