Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La setmana vinent s’inicien les inscripcions del nou cicle de caminades “Per fer salut, surt a caminar” La primera de les caminades de la primavera es farà després de Setmana Santa. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La setmana vinent s’inicien les inscripcions del nou cicle de caminades “Per fer salut, surt a caminar”

La primera de les caminades de la primavera es farà després de Setmana Santa.
El pròxim dilluns 11 d’abril s’inicia el període de preinscripcions per les caminades “Per fer salut, surt a caminar” que organitza anualment l’Ajuntament de Rubí a la primavera i a la tardor per diversos indrets dels voltants de la ciutat, amb l’objectiu que la ciutadania conegui rutes i itineraris propers on poder practicar un exercici suau i alhora saludable.

Les caminades del Cicle de la primavera es faran els divendres de 29 d’abril, i 6, 13, 20 i 27 de maig de 18 a 20 h i les del Cicle de tardor també els divendres 30 de setembre i 7, 14, 21 i 28 d’octubre, de 9.30 a 11.30 h.

Les inscripcions, que són gratuïtes, es poden fer des de l’11 al 27 d’abril per al cicle de primavera i del 19 al 28 de setembre per al cicle de tardor, ja que les places per participar són limitades.

Per practicar aquestes caminades amb seguretat, es recomana portar roba i calçat adequat, fer exercicis d’escalfament a l’inici i d’estiraments en acabar, beure aigua abans, durant i després de l’exercici, escollir un lloc segur per caminar, i controlar el ritme i durada de l’activitat, entre d’altres qüestions.

Per informació i inscripcions, cal dirigir-se a l’Oficina d’Esport per a Tothom al c/ Joaquim Blume, s/n (Escardívol), tel. 93 588 82 07 en horari de dilluns a dijous, de 9 a 13 h i de 16 a 18.30 h i divendres, de 9 a 13 h. Durant la Setmana Santa, del 18 al 25 d’abril, l’oficina es trobarà tancada.