Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La revetlla de Sant Joan ha estat una de les més tranquil·les dels darrers anys En total s’han registrat 7 ferits lleus, un parell d’incendis en solars i desperfectes al mobiliari urbà. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La revetlla de Sant Joan ha estat una de les més tranquil·les dels darrers anys

En total s’han registrat 7 ferits lleus, un parell d’incendis en solars i desperfectes al mobiliari urbà.
La revetlla de Sant Joan, celebrada la nit del 23 al 24 de juny, ha estat una de les més plàcides dels darrers anys. La nit es va tancar amb un balanç de 7 ferits lleus, un parell de solars cremats i diversos desperfectes al mobiliari urbà, segons indica la Policia Local de Rubí.

El CAP Mútua de Terrassa només va atendre dues persones per cremades als dits provocades per petards, dues persones que s’havien fet contusions al topar saltant una foguera (una amb fractura nasal i l’altra amb una ferida al front), una persona amb coma etílic i dues més amb cervicàlgia degut a un accident de trànsit.

Policia Local i Bombers van intervenir una foguera sense autorització al c/ Segadors, que va ser apagada. També es va haver de sufocar un petit incendi en un solar del c/ Miquel Mumany i al c/ Platí, que en aquest cas va calcinar uns 6 m2 de matolls.

Durant la nit de la revetlla també es van produir danys en elements de mobiliari urbà a causa de l’ús de petards i de material pirotècnic. Concretament, Bombers va apagar un contenidor al barri del Pinar i un altre al c/ Marconi.