Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La regidoria de Comerç premia la decoració de deu comerços amb motiu de les festes nadalenques A l’hora de triar els aparadors guanyadors, el jurat ha tingut en compte l’originalitat, la qualitat artística, el disseny i la utilització de materials reciclats, entre d’altres. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La regidoria de Comerç premia la decoració de deu comerços amb motiu de les festes nadalenques

A l’hora de triar els aparadors guanyadors, el jurat ha tingut en compte l’originalitat, la qualitat artística, el disseny i la utilització de materials reciclats, entre d’altres.
La regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Rubí ha premiat la decoració d’una desena d’establiments comercials en el marc del Concurs d’Aparadors Comercials de Nadal 2012. Aquest certamen, inclòs a la campanya de dinamització de Nadal d’enguany, persegueix un doble objectiu: incentivar accions de millora i innovació als comerços de Rubí i atraure flux de clients potencials.

El premi consisteix en una dotació econòmica de 500 euros als dos millors aparadors de cadascuna de les 5 zones comercials establertes a les bases del concurs. Pel que fa a la zona 1 (Centre), han resultat guanyadors els aparadors de l’establiment de llaminadures Pica-pica i de la llibreria L’Ombra; a la zona 2 (Les Torres, Monturiol-Progrés, 25 de Setembre, Ca n’Alzamora) han estat premiats la granja La Música i la botiga Stylos; a la zona 3 (Ca n’Oriol, Zona Nord, La Serreta, Can Rosés, El Pinar) han destacat la farmàcia Hidalgo Moscardó i la ferreteria Ca n’Oriol; a la zona 4 (Sant Jordi Parc, Can Fatjó) han estat guardonades la ferreteria Can Fatjó i la perruqueria Gemma’s Estilista; i a la zona 5 (Zona Mercat, Plana de Can Bertran) han aconseguit el premi els establiments Cèsar Font Estudi Fotogràfic i Ecolider.

A l’hora d’escollir els aparadors guanyadors, el jurat, format per experts en aparadorisme, ha tingut en compte l’originalitat, la qualitat artística, el disseny, el grau de vinculació amb el tema nadalenc, la il·luminació i la utilització de materials reciclats o reciclables.

Els aparadors participants al concurs estaran exposats fins el 4 de gener.