Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La regidoria de Comerç convoca la segona edició del Concurs d'aparadors de Nadal El millor aparador de Rubí serà escollit per votació popular entre els cinc finalistes triats pel jurat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La regidoria de Comerç convoca la segona edició del Concurs d'aparadors de Nadal

El millor aparador de Rubí serà escollit per votació popular entre els cinc finalistes triats pel jurat
La regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Rubí convoca per segon any consecutiu el Concurs d’aparadors comercials de Nadal, després de la bona acollida de la primera edició, celebrada el 2012. El certamen està obert a tots els establiments comercials ubicats a la trama urbana de Rubí que tinguin un aparador en planta baixa.

Enguany es repartiran cinc premis de 400 euros, un per cada zona comercial de la ciutat, que seran triats per un jurat expert. A més, es reconeixerà amb altres 500 euros el millor aparador de Rubí, que en aquest cas serà escollit per votació popular entre els cinc finalistes.

Els establiments que vulguin participar al concurs hauran d’emplenar el full de sol·licitud i portar-lo, fins al dia 11 de desembre a les 15 h, al servei de Comerç, a l’edifici Rubí+D. Allà se’ls lliurarà un distintiu que els acreditarà com a establiment participant i que hauran de lluir en un lloc ben visible del seu aparador. El 12 de desembre encara es podran presentar sol·licituds, però en aquest cas a qualsevol de les Oficines d’Atenció al Ciutadà (OAC) o a la Finestreta Única Empresarial de Rubí (FUER), a la Masia de Can Serra. Els fulls de sol·licitud estaran disponibles al mateix servei de Comerç i al web www.rubicomerç.cat.

Els aparadors participants hauran d’estar exposats entre el 13 de desembre i el 4 de gener. Entre els dies 13 i 16 de desembre es visitaran tots els aparadors i s’elaborarà un dossier fotogràfic per a la valoració del jurat, que estarà format per experts del disseny, l’aparadorisme i el comerç. A l’hora de triar el millor aparador de cada zona, es valoraran l’originalitat, el grau de vinculació entre la temàtica nadalenca i la presentació del producte propi, la il·luminació i la utilització de materials reciclats o reciclables.

El 20 de desembre es faran públics els cinc aparadors finalistes, que seran els millors de cada zona comercial, i s’obrirà el termini de votació popular per triar el millor aparador de Rubí. Les butlletes de participació es publicaran el 20 de desembre al Diari de Rubí i als webs www.rubicomerç.cat i www.rubi.cat/comerc, però també estaran disponibles als punts de votació: els cinc comerços participants, el Punt d’Informació de l’Antiga Estació i els establiments de la xarxa de pantalles publicitàries Yellow Dot.

La ciutadania podrà votar pel seu aparador preferit fins al 28 de desembre. Entre els participants, se sortejaran targetes Comerç-Ciutat Rubí carregades amb diners, gentilesa de la Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí.

El millor aparador de Rubí i els guanyadors de les targetes Comerç-Ciutat Rubí es faran públics el 3 de gener als mitjans de comunicació locals.