Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local recull mostres dels líquids vessats al c/ Bach provinents de l’empresa Flo S.A. Segons el responsable mediambiental de l’empresa, ubicada al PAE Can Jardí, es tractava de midó i microorganismes sense cap perill tòxic https://www.rubi.cat/ca/ajuntament/comunicacio/sala-de-premsa/notes/la-policia-local-recull-mostres-dels-liquids-vessats-al-c-bach-provinents-de-l2019empresa-flo-s-a/@@images/image/preview

La Policia Local recull mostres dels líquids vessats al c/ Bach provinents de l’empresa Flo S.A.

Segons el responsable mediambiental de l’empresa, ubicada al PAE Can Jardí, es tractava de midó i microorganismes sense cap perill tòxic

Aquest dilluns al vespre, la Policia Local de Rubí va rebre un avís informant que al c/ Bach, ubicat al PAE Can Jardí, hi havia un vessament important de líquids i productes orgànics provinents de l’empresa Flo S.A. Els líquids feien una forta i desagradable pudor a matèria orgànica putrefacta. 

La unitat administrativa i mediambiental de la Policia Local va recollir mostres per analitzar-les posteriorment i va aixecar acta dels vessaments. També es va localitzar el responsable mediambiental de l’empresa, que va explicar als agents que es tractava de restes de midó i microorganismes sense cap perill tòxic. 

El servei de neteja municipal va acudir al c/ Bach per tal d’eliminar els líquids vessats. Posteriorment, les despeses derivades de la neteja d’aquests productes es traslladaran a l’empresa responsable. Al voltant de les 01:15 h el carrer ja va tornar a la normalitat.