Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local posa en marxa la primera unitat canina a Rubí La unitat, formada per un agent i el seu gos, té diverses funcions de seguretat ciutadana i control de substàncies estupefaents. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Policia Local posa en marxa la primera unitat canina a Rubí

La unitat, formada per un agent i el seu gos, té diverses funcions de seguretat ciutadana i control de substàncies estupefaents.
A partir de l’1 de març, la Policia Local de Rubí posa en marxa la primera unitat canina del municipi formada per un agent policial i un gos, el qual ha estat ensinistrat amb un doble objectiu: per una banda, recerca i localització de substàncies estupefaents; i per l’altra, amb funcions de seguretat ciutadana.

Algunes de les funcions de la nova unitat canina són: detectar la presència de drogues i estupefaents a centres docents, parcs, jardins i zones públiques; donar suport a altres serveis concrets en registres domiciliaris, bars, establiments; fer controls esporàdics de vehicles; col·laborar en la recerca de persones desaparegudes; exhibicions, etc.

Més informació.