Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local imparteix un curs sobre inspecció de transport En total hi participen 39 agents de la Policia Local de 12 municipis més, com Vilafranca del Penedès, La Roca del Vallès, Castellbisbal, Sabadell i Terrassa. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Policia Local imparteix un curs sobre inspecció de transport

En total hi participen 39 agents de la Policia Local de 12 municipis més, com Vilafranca del Penedès, La Roca del Vallès, Castellbisbal, Sabadell i Terrassa.
Un total de 39 agents de la Policia Local de 13 municipis participen aquesta setmana a Rubí a un curs de nivell bàsic d’inspecció de transports que s’imparteix a la prefectura de la Policia Local de Rubí.

Es tracta de 16 agents municipals de Rubí i 23 agents més dels municipis de Parets del Vallès, Castellar del Vallès, Cardedeu, Sant Quirze del Vallès, Caldes de Montbui, Llinars del Vallès, La Llagosta, Terrassa, Vilafranca del Penedès, Castellbisbal, Sabadell i La Roca del Vallès.

El curs consta de 20 hores en total i es tractaran temes sobre el transport, el limitador de velocitat i la denúncia, entre altres qüestions.

Més informació