Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local deté un individu com a presumpte autor d’un robatori amb força en un bar de l’avinguda de Ferrer i Domingo L’home ha estat arrestat en 17 ocasions, moltes d’elles relacionades amb el mateix tipus de delicte. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Policia Local deté un individu com a presumpte autor d’un robatori amb força en un bar de l’avinguda de Ferrer i Domingo

L’home ha estat arrestat en 17 ocasions, moltes d’elles relacionades amb el mateix tipus de delicte.
Aquesta matinada, una patrulla de la Policia Local ha observat com uns individus estaven forçant la persiana de seguretat d’un bar ubicat a l’avinguda de Ferrer i Domingo. Al ser sorpresos in fraganti pels agents, els tres individus han iniciat la seva fugida. Abans, però, dos d’ells s’han enfrontat amb els agents, intentant agredir-los amb les eines que portaven i que, presumptament, havien fet servir per forçar l’entrada del local.

Després d’una breu persecució a peu, els uniformats han detingut un dels homes, mentre que els altres han aconseguit fugir. A conseqüència de les escomeses dels delinqüents, un agent ha resultat ferit lleu.

El detingut, Alban L., veí d’El Vendrell i de nacionalitat kosovar, ha estat detingut en 17 ocasions, moltes d’elles per robatoris amb força.

Sembla que l’actuació policial ha evitat la sostracció de cap bé de l’interior del bar, tot i que sí que s’han causat danys a la propietat.