Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La policia local de Rubí incorpora a la seva flota de vehicles un nou cotxe patrulla amb GPS Donarà servei a les urbanitzacions i zones rurals. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La policia local de Rubí incorpora a la seva flota de vehicles un nou cotxe patrulla amb GPS

Donarà servei a les urbanitzacions i zones rurals.
La policia local de Rubí ha incorporat a la seva flota de vehicles un nou cotxe patrulla que donarà servei a les urbanitzacions i a la zona rural. El nou vehicle és un tot terreny marca Nissan, model X-TRAIL.

Va equipat com la resta de vehicles, és a dir, amb un extintor de 6 kg, senyals de trànsit portàtils per al desviament del trànsit, dos dipòsits de sepiolita (material absorbent per a líquids com ara oli i combustible abocats a la calçada), una manta apagafocs per al rescat de persones, etc. Aquest vehicle, però, també va equipat amb un cabrestant per al rescat de cotxes o per al remolcament del mateix vehicle patrulla i, com a novetat, disposa d’un sistema GPS per a facilitar la localització de carrers, especialment els situats a les urbanitzacions. El nou vehicle patrulla es posarà en marxa aquest cap de setmana amb motiu del Dia de la Convivència que se celebra aquest diumenge, 1 de març, al parc de Ca n’Oriol.

Es tracta del segon vehicle d’aquestes característiques que forma part de la flota de vehicles de la policia local per al servei a les urbanitzacions i zones rurals ja que el primer vehicle, un Pick Up Nissan Navara 4x4 s’hi va incorporar l’any 2007.