Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Participació a Rubí a les eleccions autonòmiques ha estat del 64,31% Més de 33.706 rubinencs i rubinenques ha exercit el seu dret a vot https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Participació a Rubí a les eleccions autonòmiques ha estat del 64,31%

Més de 33.706 rubinencs i rubinenques ha exercit el seu dret a vot
Un cop els col·legis electorals han tancat portes, la participació registrada a Rubí aquest 25 de novembre ha estat del 64,31, és a dir, que 33.706 rubinencs i rubinenques han votat avui al Parlament de Catalunya. Es tracta de la participació més alta en les darreres convocatòries al govern autonòmic ja que l'any 2010 la participació final va ser del 51,7% (un total de 26.593 electors) i a la convocatòria anterior, l'any 2006, la participació encara va ser més baixa, un 47,37%.

Ara comença el recompte dels vots a les 79 meses electorals de Rubí. L'evolució dels vots es pot seguir en directe per mitjà del web municipal a www.rubi.cat/eleccions. També es pot seguir a través del perfil de Twitter de @AjRubi o de Radio Rubí. L’emissora municipal, amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya, ofereix una programació especial aquest diumenge que inclourà les valoracions de les diferents candidatures amb connexions en directe a les seus locals i l'anàlisi dels resultats.