Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La mesa de seguretat de la zona 1 del projecte Compromís de barri preveu un conveni per a la prevenció d'incendis L'Ajuntament signarà el conveni amb la Diputació per a realitzar accions en prevenció d'incendis a les urbanitzacions https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La mesa de seguretat de la zona 1 del projecte Compromís de barri preveu un conveni per a la prevenció d'incendis

L'Ajuntament signarà el conveni amb la Diputació per a realitzar accions en prevenció d'incendis a les urbanitzacions
La nova senyalització a la zona d'urbanitzacions, l'eliminació de trànsit de vehicles de més de 12 metres, o el conveni que se signarà amb la Diputació per tal d'elaborar programes de prevenció d'incendis a les urbanitzacions, són alguns dels temes destacats de la segona reunió de la mesa de seguretat de la Zona 1. La reunió, que va tenir lloc ahir, va comptar amb l'assistència d'una vintena de persones, representants d’entitats veïnals, de centres educatius, d’associacions de mares i pares i de bars/restaurants. Els caps de la Policia Local i de Mossos d'Esquadra, així com diversos responsables tècnics de Protecció Civil i de Mobilitat de l'Ajuntament de Rubí, van explicar aquestes mesures als assistents. Els regidors Manuel Velasco i Belén Meneses també hi van ser presents a la reunió.
A més d'aquests temes, també s'hi van exposar altres actuacions que tant l'Ajuntament com Mossos d'Esquadra han dut a terme al territori entre els mesos de juny i setembre, com a resposta a les problemàtiques prioritzades pels membres de la mesa a la primera reunió del 12 de juny. Entre altres, controls de velocitat a la zona, adequació dels voltants de l'Escola Joan Maragall per a fer-los més segurs, i controls específics que han realitzat tant Mossos d'Esquadra com Policia Local en relació als actes vandàlics o robatoris. També es va informar que durant els mesos d'estiu es va posar en marxa el pla de vigilància complementària d'incendis forestals i que es va comptar amb voluntaris de Protecció Civil en les tasques de vigilància.

La primera reunió de la mesa de seguretat de la zona 1 va tenir lloc al juny, i va ser on es van fer arribar les principals inquietuds veïnals. Aquestes meses de seguretat pertanyen al projecte Compromís de barri, presentat al març d'aquest any.