Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La IV Jornada Tècnica del Fòrum de la Seguretat es dedicarà a l’autoprotecció Les places són limitades i les inscripcions gratuïtes. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La IV Jornada Tècnica del Fòrum de la Seguretat es dedicarà a l’autoprotecció

Les places són limitades i les inscripcions gratuïtes.
El pròxim 4 de desembre, Rubí acollirà la IV Jornada Tècnica del Fòrum de la Seguretat, que tractarà el nou marc legislatiu per l’elaboració i la implantació dels plans d’autoprotecció, organitzada per l’Ajuntament de Rubí, l’Associació Pla Estratègic i l’Escola de Prevenció i Seguretat Integral (EPSI) de la UAB. Els plans d’autoprotecció són eines de gestió que defineixen com s’han d’organitzar les persones que han de garantir l’òptima utilització dels mitjans de protecció previstos en el pla per tal de reduir al mínim els possibles danys a les persones, als bens i al medi ambient.

Les tres jornades prèvies del Fòrum de Seguretat han abordat diferents temes. La I Jornada, celebrada al novembre de 2005 va tractar el reglament de seguretat contra incendis en els establiments industrials. La II Jornada, al febrer de 2007, va posar sobre la taula el Pla d’autoprotecció a les empreses i, la darrera Jornada, celebrada a l’abril de l’any passat va repassar el Codi Tècnic de l’Edificació.

Aquesta 4a edició, que se celebrarà el pròxim 4 de desembre al Castell-Ecomuseu Urbà (c. del Castell, s/n), s’adreça a tècnics de la prevenció de riscos laborals i a responsables i/o coordinadors de seguretat a qui es mostraran diverses experiències a l’hora d’implantar un pla d’autoprotecció i realitzar simulacres.

Està previst que l’alcaldessa, Carme García, faci la cloenda d’aquesta jornada.

Les places són limitades i les inscripcions, que es poden fer a l’Associació Pla Estratègic o a l’EPSI, gratuïtes.