Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La instal·lació interactiva 'Escrivents 2.0' arriba a la Biblioteca Mestre Martí Tauler L’activitat, promoguda pel Departament de Cultura, s’emmarca en la commemoració del Tricentenari del 1714 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La instal·lació interactiva 'Escrivents 2.0' arriba a la Biblioteca Mestre Martí Tauler

L’activitat, promoguda pel Departament de Cultura, s’emmarca en la commemoració del Tricentenari del 1714
La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler acollirà a partir del proper dilluns 22 de setembre la instal·lació interactiva Escrivents 2.0, organitzada pel Departament de Cultura, a través del Servei de Biblioteques, en el marc del programa d’actes commemoratiu del Tricentenari del 1714.

Escrivents 2.0 es desenvolupa a l’entorn d’una antiga màquina d’escriure i té com a objectiu apropar els usuaris més joves de les biblioteques al context històric i social en què va tenir lloc la Guerra de Successió. La instal·lació mira cap al segle XVIII des d’una perspectiva actual i prenent com a mitjà un dels canals de comunicació més utilitzats pels joves, el Twitter.

La instal·lació compta amb un equip de dinamitzadors que convidarà els visitants a reflexionar i ampliar els seus coneixements de l’època mitjançant els recursos de la mateixa biblioteca, i a compartir-los a través de les xarxes socials. Des de la màquina d’escriure, el usuaris i usuàries podran redactar una piulada adreçada al compte de Twitter @Escrivents 2.0 en resposta a la pregunta “Què en saps del 1714?” També podran participar a l’activitat des de casa, dirigint el seu missatge al compte @escrivents, emprant les etiquetes #escrivents i #tricentenari.

Escrivents 2.0 recalarà a Rubí entre els dies 22 i 29 de setembre, com a part del seu itinerari per diverses biblioteques públiques del país.