Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La guanyadora del Concurs de Pintura Daniel Bas 2013 exposa “Miscel·lània” a edRa La mostra de Cristina Franco es podrà veure del 20 de març al 3 d’abril al a la Sala d’exposicions de l’escola. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La guanyadora del Concurs de Pintura Daniel Bas 2013 exposa “Miscel·lània” a edRa

La mostra de Cristina Franco es podrà veure del 20 de març al 3 d’abril al a la Sala d’exposicions de l’escola.
L’exposició “Miscel·lània” de l’artista Cristina Franco, que va ser la guanyadora del Concurs de Pintura Daniel Bas 2013, s’inaugurarà el pròxim dijous 20 de març a les 19.30 h a la Sala d’exposicions de l’Escola d’Art i Disseny de Rubí – edRA. L’artista plàstica i il·lustradora murciana va aconseguir el guardó amb l’obra “Clown” i també va ser finalista d’aquest mateix concurs en l’edició de 2012.

Cristina Franco (1986), llicenciada en belles Arts a la Universitat de Múrcia, es defineix com a artista plàstica i il·lustradora, ja que desenvolupa les seves creacions en aquestes dues vessants, utilitzant diverses tècniques tant digitals com tradicionals: fotografies amb retoc digital, gravats litogràfics, dibuix a sanguina, pintura, etc. Ara bé, totes les seves creacions tenen sempre un signe comú: allò figuratiu, per tal que totes les seves imatges siguin atractives i comuniquin alguna cosa a qui les vegi. L’artista ha exposat les seves obres a Múrcia, Madrid, Sevilla, Bilbao, Santa Cruz de Tenerife, Alicante, Granada i Florència, entre d’altres poblacions.
Actualment col·labora amb diversos fanzines i col·lectius, i ha realitzat alguns cartells i exposicions tant col·lectives com individuals per mostrar les seves obres. A més, treballa amb una editorial sevillana realitzant les portades de la segona edició d'un dels seus títols.

L’exposició es podrà visitar fins al dijous 3 d’abril a la sala d’exposicions d’edRa, ubicada a la primera planta, durant l’horari d’obertura del centre, de dilluns a divendres, divendres de 8.30 a 21.30 h.