Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Generalitat aprova la construcció del nou CEIP del carrer Mallorca El centre acollirà dues línies amb una capacitat per a 450 nous alumnes d’entre 3 i 12 anys. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Generalitat aprova la construcció del nou CEIP del carrer Mallorca

El centre acollirà dues línies amb una capacitat per a 450 nous alumnes d’entre 3 i 12 anys.
La Generalitat de Catalunya ha aprovat la construcció del nou Centre d’Educació Infantil i Primària (CEIP) del carrer Mallorca que tindrà un capacitat per acollir un total de 450 nous alumnes d’entre 3 i 12 anys, un cop hagi entrat completament en funcionament.

L’edifici, que es construirà en uns terrenys de 7.211 m2 ubicats al carrer Mallorca a prop del Casal de Ca n’Oriol, compta amb un pressupost de 5.567.070 euros, i es convertirà en el 12è centre escolar públic d’educació infantil i primària de la nostra ciutat.

Aquest és un dels centres que ha ofert noves places per als alumnes de P-3 en la preisncripció d’aquest any pel curs 2010-2011, la oferta per la qual ha arribat a 900, entre els centres públics i els concertats, per als nous alumnes que s’han d’incorporar a l’escola en complir tres anys.