Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Fira de Sant Galderic 2011 recupera l’espai de la plaça Doctor Guardiet Altres activitats, com la trobada de col·leccionistes de plaques, es queden a la plaça Catalunya, després de l’èxit de l’edició passada. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Fira de Sant Galderic 2011 recupera l’espai de la plaça Doctor Guardiet

Altres activitats, com la trobada de col·leccionistes de plaques, es queden a la plaça Catalunya, després de l’èxit de l’edició passada.
Aquest cap de setmana, la 17a Fira de Sant Galderic tornarà a omplir els carres del nucli antic, la plaça de Catalunya i retornarà a la plaça Doctor Guardiet, espais on s’ubicaran les més 100 parades d’agrolimentació, col·leccionistes de plaques i cotxes antics, artistes i artesans de tot tipus. Així, amb un espai renovat i la participació de més d’una trentena d’entitats de la ciutat, aquesta fira a la que l’Ajuntament de Rubí dona suport però que organitza l’Associació de Sant Galderic, “posa de manifest el dinamisme de la nostra ciutat que té entitats que treballen i impulsen activitats per fer de Rubí una ciutat viva”, segons la regidora de Promoció de la Cultura, Maria Mas.

A més del retorn a la plaça Doctor Guardiet, l’edició que se celebra el dissabte 15 d’octubre té com a principals novetats el trasllat del tradicional tast de vins que inicia les activitats de la fira a la Masia Can Ramoneda, que ha habilitat un espai per fer-hi activitats; un espai chill-out organitzat pel veïnatge del carrer de Sant Ignasi; el canvi de format del Concurs de pintura Daniel Bas per un concurs per a pintors joves fins a 35 anys amb un únic premi de 1.500 euros al qual s’han presentat una desena d’artistes d’arreu de l’estat; l’exposició 'Crònica de la música local. Rubí, segles XIX i XX' que s’inaugura divendres 14 d’octubre a les 19. 30h i es podrà visitar al Castell fins al 30 de novembre en l’horari habitual de l’equipament.

I el mateix dissabte, en el transcurs de la fira, els visitants, que l’any passat van arribar a les 10.000 persones, podran gaudir també de dos espectacles itinerants de teatre amb la participació de La Xarxa i els grups de teatre amateur de la ciutat; d’una cercavila musical amb l’Associació Rubimusical Segle XXI; de tallers de serigrafia a càrrec d’Edra; a més de la tradicional botifarrada i el concert de Malaka Quartet que conclouen a la plaça Salvador Allende les activitats de la fira.