Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Fira de Nadal torna a la plaça del Doctor Guardiet amb la novetat del 'Bosc dels desitjos' L’alcaldessa i la regidora de Comerç han inaugurat la fira aquest divendres al vespre amb una passejada https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Fira de Nadal torna a la plaça del Doctor Guardiet amb la novetat del 'Bosc dels desitjos'

L’alcaldessa i la regidora de Comerç han inaugurat la fira aquest divendres al vespre amb una passejada
L’alcaldessa, Carme García, i la regidora de Comerç, Arés Tubau, han inaugurat aquest divendres al vespre la Fira de Nadal amb una passejada. Enguany, la mostra torna a la plaça del Doctor Guardiet i proposa un nou format més tradicional, amb 21 punts de venda de productes nadalencs i de regal que s’ubiquen en casetes de fusta. Més de la meitat d’aquesta parades estan ocupades per artesans i comerciants de Rubí.

La Fira de Nadal d’aquest any suprimeix la carpa d’activitats d’edicions anteriors però, a canvi, incorpora com a gran novetat el “Bosc dels desitjos”, un espai màgic on tot un seguit de personatges fantàstics conviden els passejants a expressar els seus somnis. Aquests anhels es poden escriure en unes butlletes que es distribueixen aquests dies els comerços de Rubí i que, a banda de penjar-se dels arbres d’aquest “bosc”, donen dret a participar en el sorteig de diferents obsequis. Al voltant d’aquest espai, s’han programat diverses propostes culturals participatives, algunes d’elles en col·laboració amb entitats locals.

A la inauguració d’aquest divendres, tant l’alcaldessa com la regidora de Comerç han destacat l’encert que han suposat les diferents novetats introduïdes aquest any a la Fira de Nadal, des del retorn a la plaça del Doctor Guardiet, amb l'Església de Sant Pere com a fons, al format de les parades, passant per la creació d’un “Bosc dels desitjos” que esdevé tot un pol d’atracció per a grans i petits.

La Fira de Nadal obrirà del 13 al 24 de desembre de 10.30 h a 21 h. Pel que fa al “Bosc dels desitjos”, estarà operatiu aquests mateixos dies entre les 18 h i les 20 h.

Paral·lelament a aquestes propostes, també tindran lloc altres activitats orientades a dinamitzar el comerç de la ciutat, com ara el Mercat d’Artesania el 21 i 22 de desembre a la plaça Catalunya, i la Fira de Reis, que obrirà entre el 2 i el 5 de gener en aquest mateix emplaçament. A més, durant aquestes festes es repeteixen iniciatives com el Trenet dels comerciants, el Tió gegant dels comerciants i el Concurs d’aparadors, que celebra enguany la seva segona edició.

El programa de Nadal i Reis d’aquest any inclou més de 150 propostes culturals i d’oci per a tots els públics.