Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Fira de Nadal, fins el 24 de desembre La plaça de la Nova Estació acull aquesta fira on un total de 24 parades ofereixen productes de Nadal com torrons, decoració i artesania. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Fira de Nadal, fins el 24 de desembre

La plaça de la Nova Estació acull aquesta fira on un total de 24 parades ofereixen productes de Nadal com torrons, decoració i artesania.

A la 3a edició d’aquesta Fira de Nadal, enguany un total de 24 parades ofereixen productes de Nadal, torrons, decoració i artesania, així com un espai dedicat a la fira i el Supermercat d’Art organitzat per l’associació de Sant Galderic. la Fira també compta amb cafeteria amb productes de Comerç Just i un espai de jocs, tallers i espectacles diaris infantils. La fira estarà oberta al públic fins el 24 de desembre. L’horari els dies laborables és de 16 a 21 h i festius d’11 a 21 h, a la plaça de la Nova Estació.<br /><br />Per altra banda, el 23 de desembre es pot visitar la Fira d’Art en aquesta mateixa plaça en horari d’11 a 14.30 h i de 17 a 21 h.