Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Finca Font del Ferro participa al Mercat de Nadal de Pedralbes Els treballadors/es de la finca vendran plantes de Nadal a Barcelona aquest diumenge 1 de desembre. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Finca Font del Ferro participa al Mercat de Nadal de Pedralbes

Els treballadors/es de la finca vendran plantes de Nadal a Barcelona aquest diumenge 1 de desembre.
Per segona vegada, els treballadors i treballadores de la Finca Font del Ferro participaran a la Fira de Nadal de Pedralbes (Barcelona) aquest diumenge 1 de desembre, que organitza l’Associació de Veïns de Pedralbes, que va conèixer l’activitat productiva de la Finca Font del Ferro amb motiu del seu 25è aniversari, celebrat al 2011, i que també han convidat als treballadors/es a vendre la seva producció en altres ocasions, com la I Fira Vintage que van organitzar el passat mes de maig.

En aquesta ocasió, hi haurà una parada a la plaça del Monestir de Pedralbes, des de les 10 a les 16 h, en la qual els treballadors/es de la finca posaran a la venda al voltant de 240 plantes de ponsètia i ciclàmens, ja què l’any passat van arribar a vendre unes 160 plantes de les que van portar. Durant la jornada, hi haurà a més de parades de venda d’artesania nadalenca, dolços i altres objectes de regal, s’han programat visites al Monestir, espais per a infants, cantades de nadales i un concurs de dibuix, entre d’altres propostes.

A més, cada divendres, es pot trobar aquests tipus de plantes nadalenques al Mercat Municipal de Rubí de 8.30 a 13 h a la parada que hi posen en aquest equipament.