Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Finca Font del Ferro participa a la I Fira Vintage de Pedralbes a Barcelona aquest diumenge Els treballadors/es vendran els sacs de Babilònia, un nou producte que permet criar la planta al mateix sac que es penja a l’exterior. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Finca Font del Ferro participa a la I Fira Vintage de Pedralbes a Barcelona aquest diumenge

Els treballadors/es vendran els sacs de Babilònia, un nou producte que permet criar la planta al mateix sac que es penja a l’exterior.
La Finca Font del Ferro participarà aquest cap de setmana a la I Fira Vintage de Pedralbes a Barcelona, que es farà als voltants de la Casa Cantabria (carrer Sor Eulàlia d'Anzizu, 45) darrere del Campus nord de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC ). Durant el matí de la jornada d’aquest diumenge 12 de maig, de 10 a 15 h, els treballadors/es de la Finca vendran un nou producte, que només comercialitza la Finca a tot el país, el sac de Babilònia, un producte en què es planta directament la planta escollida i que es penja a l’exterior dels habitatges, sense que calgui posar un test. A més, portaran les plantes ornamentals i aromàtiques d’aquesta temporada i altres productes que cultiven a les seves instal·lacions.

Aquesta primera Fira Vintage, on es vendran materials i productes de segona mà de les dècades dels 60, 70 i 80, està organitzada per l’Associació de Veïns de Pedralbes, que va conèixer la Finca Font del Ferro amb motiu del seu 25è aniversari, celebrat al 2011, i que ja han convidat als treballadors/es de la Finca a vendre la seva producció en altres ocasions, com per la Fira de Nadal.