Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Finca Font del Ferro organitza una jornada de portes obertes aquest diumenge Els treballadors/es volen que la ciutadania conegui la tasca diària que realitzen en aquest centre municipal. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Finca Font del Ferro organitza una jornada de portes obertes aquest diumenge

Els treballadors/es volen que la ciutadania conegui la tasca diària que realitzen en aquest centre municipal.
La Finca Font del Ferro organitza una jornada de portes obertes el pròxim diumenge 21 d’abril, coincidint amb la primavera un període en què les plantes que produeixen es troben en un moment idoni, per tal que la ciutadania conegui la feina que desenvolupen tant el personal que treballa en el Centre Especial de Treball (CET) com el personal assistencial. Actualment, hi ha 33 usuaris i usuàries d’aquest servei municipal, 10 dels quals treballen al Centre Especial de Treball (CET).

Durant la jornada, que començarà a les 10.30 h i s’allargarà fins a les 14 h, es podrà, a més de veure com realitzen les tasques d’esqueix, pinçat o el substrat reciclat que es ven i també s’utilitza per la producció pròpia de la finca, visitar les instal·lacions d’aquest equipament municipal, acompanyats pels mateixos treballadors, així com una exposició del creixement i millora de les instal·lacions al llarg dels 27 anys durant els quals s’ha consolidat com un referent a la ciutat i fora.

A més, els visitants tindran l’oportunitat d’adquirir plantes a partir d’un euro i rebran com a obsequi una planta de producció pròpia (Plectranthus, incienso).

Els treballadors/es del Centre Especial de Treball (CET) desenvolupen tasques de viver i jardineria, a més d’altres destinades a la seva formació integral, com cursos de prevenció de riscos laborals, aplicadors de productes fitosanitaris, informàtica i internet, etc. El CET està ampliant la seva capacitat productiva de planta ornamental, consolidant la comercialització del substrat, i creant noves línees de producció, per tal de garantir la seva viabilitat.