Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La ciutadania envia més de 6.000 nadales digitals a través de la web del Comissionat durant les passades festes Aquesta eina incorporava aquest any diverses millores tècniques. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La ciutadania envia més de 6.000 nadales digitals a través de la web del Comissionat durant les passades festes

Aquesta eina incorporava aquest any diverses millores tècniques.
Per segon any, el Comissionat per a la Societat de la Informació de l'Ajuntament de Rubí ha posat a l'abast de la ciutadania de Rubí l'eina d'enviament de nadales digitals.

En aquesta edició, més de 900 ciutadans i ciutadanes de Rubí han fet ús d'aquest servei, que respecte a l'any passat introduïa diverses millores com ara, la possibilitat de triar el fons entre quatre plantilles, una imatge personalitzada o un color de fons, la inserció de diferents elements nadalencs tantes vegades com es volgués i l'opció d'escriure el text en diferents cossos de lletra i colors. Totes aquestes millores s'han traduït en més de 6.000 enviaments de nadales a diferents persones tant de Rubí com de fora de la nostra ciutat. Aquesta xifra suposa un augment de més del 300% respecte al volum de nadales enviades l'any passat i consolida la utilització d’aquesta eina entre els usuaris i les usuàries de rubidigital.cat.

De cara l'any vinent, s’estudiarà la possibilitat d’introduir noves millores que facin de l'eina d'enviament de nadales una eina encara més agradable i més fàcil de gestionar.