Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La campanya Comerç segur s’amplia enguany una setmana per cobrir l’inici de les rebaixes al gener Policia local i Mossos d’Esquadra duran a terme una nova edició del 5 de desembre al 17 de gener. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La campanya Comerç segur s’amplia enguany una setmana per cobrir l’inici de les rebaixes al gener

Policia local i Mossos d’Esquadra duran a terme una nova edició del 5 de desembre al 17 de gener.
A partir de la pròxima setmana, la Policia Local de Rubí, en col•laboració amb els Mossos d’Esquadra, començarà a distribuir fulletons informatius pels comerços i botigues de Rubí amb consells de seguretat i de prevenció. La iniciativa forma part d’una nova campanya de comerç segur amb motiu de la proximitat de les festes nadalenques.

La distribució d’aquest material finalitzarà el pròxim 4 de desembre i a partir del dia següent, és a dir, el 5 de desembre, s’iniciarà la campanya a càrrec de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra de Rubí.

Els agents estaran presents a les principals zones comercials de la ciutat, com ara el centre, Progrés, Rubí-2000, Les Torres, Ca n’Oriol i la zona del mercat municipal, entre d’altres. Com en la darrera edició, hi participaran un mínim de 6 agents de la policia local i de Mossos d’Esquadra, repartits en torn de matí i de tarda, en horari comercial. Pel que fa a la policia local de Rubí, hi participaran agents de diversos serveis, com ara de la unitat de proximitat, de seguretat ciutadana, de la unitat canina i agents vestits de paisà. L’objectiu de la presència policial per aquests llocs és prevenir possibles furts i robatoris tant en establiments comercials i com a clients i ciutadans.
Durant les visites, aprofitaran per actualitzar els arxius policials de dades de contacte dels comerços (nom, telèfon, adreces de correu electrònic, etc.). També realitzaran controls de seguretat ciutadana tan a dins com a fora de les zones comercials.

Abans de l’inici de la campanya, Policia Local i Mossos d’Esquadra tenen previst reunir-se amb les diferents associacions de veïns i el servei de Comerç per informar-los sobre el contingut d’aquesta nova edició de la campanya, tal i com es va fer l’any passat.

Aquesta edició de la campanya es tancarà el pròxim 17 de gener, ampliant així la seva cobertura una setmana més respecte l’any passat, per tal de cobrir els primers dies de la campanya de rebaixes que comença com cada any el 7 de gener.