Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca organitza un tastet sobre els llibres infantils disponibles per a aquest estiu A més, es pot visitar la mosta Dracs elaborada pels alumnes de l’Escola d’Art Edra. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Biblioteca organitza un tastet sobre els llibres infantils disponibles per a aquest estiu

A més, es pot visitar la mosta Dracs elaborada pels alumnes de l’Escola d’Art Edra.
La Biblioteca Mestre Martí Tauler organitza un tastet de llibres infantils, dedicat especialment a l’estiu, per tal que nens i nenes, pares i mares puguin conèixer les principals novetats de cara al període de vacances. La sessió anirà a càrrec de la mestra d'infantil i especialista en literatura infantil, Carme Pomareda, i es farà aquest dissabte 1 de juny a les 11 h a l'auditori. Pomareda habitualment realitza una activitat similar a l’hivern, promoguda pel Grup de Treball de Biblioteques Escolars de la nostra ciutat, per que a tots els mestres que vulguin coneguin les darreres novetats que presenta aquest equipament per traslladar-los després a les aules al llarg del curs.

Amb aquesta activitat, a més de la presentació dels llibres, s’oferirà una guia de lectura dels llibres i es podran endur en préstec tots aquells llibres que tindran exposats especialment per a la sessió, com l'Abecedari de Catalunya il·lustrat per Pilarín Bayés, Els Castellers o Pors, manies i vergonyes de Lluís Farrés.

Exposició dels alumnes d’EDRA

Fins a finals de juny, hi haurà l’exposició Dracs, realitzada pels alumnes de plàstica de 13 a 16 anys de l’Escola d’Art Edra. Aquestes peces estan inspirades en els dracs que fan els nens/as de Vilanova i la Geltrú per la seva festa major i han estat realitzats amb cartró, recoberts amb paper encolat i pintats amb temperes. La mostra es pot veure a la Sala infantil de la Biblioteca, de dilluns a divendres de 16 a 21 h i dissabtes de 10 a 14 h, on també tota s’exposen documents que ens apropen als secrets d’aquests personatges llegendaris que s’han convertit en els herois, guardians de tresors i malvats protagonistes de molts contes divertits i inquietants.