Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La biblioteca ofereix l’oportunitat de recollir els documents reservats per un altra persona usuària S’haurà de lliurar un document d’autorització que es pot trobar al web. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La biblioteca ofereix l’oportunitat de recollir els documents reservats per un altra persona usuària

S’haurà de lliurar un document d’autorització que es pot trobar al web.
La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler ha posat en funcionament una nova butlleta que permet recollir documents que hagin estat reservats per una altra persona usuària de l’equipament. La reserva ha ser de ser de llibres y/o documents que estiguin prestats a altres persones, per tant cal reservar-los prèviament i s’hauran de recollir en la biblioteca que sigui propietària dels documents.

Per fer la reserva, cal cercar el document al catàleg de les biblioteques i accedir a l'enllaç 'Reserveu document en préstec', o bé fer-la mitjançant una trucada telefònica i/o enviant un missatge de correu electrònic a la biblioteca corresponent a la qual pertanyen els documents que es volen reservar. Per a un millor servei, es recomana identificar-se amb el número de soci que s’indica al carnet de la biblioteca.

La confirmació de la reserva es farà pel mateix mitjà pel qual s'ha dut a terme la sol·licitud, tret que l'usuari indiqui una altra opció, i en un termini màxim de 48 hores a partir de la reserva, descomptant els caps de setmana i els festius.
El màxim de reserves que es poden fer per correu electrònic o per telèfon és de cinc documents, independentment del tipus de documenten (llibres, revistes, dvd, cd, etc.). Les reserves es guardaran a la biblioteca durant set dies a partir de la data d'enviament de la confirmació de la reserva.

La recollida de documents reservats la pot fer bé l’usuari que ha fet la reserva, bé una persona autoritzada, que haurà de presentar el seu DNI, una fotocòpia del DNI de la persona que hagi fet la reserva i l’autorització que es pot descarregar en aquest enllaç correctament emplenada.

El nou horari d’estiu de la Biblioteca, fins al 15 de setembre, és de dilluns a divendres de 16 a 21 h i els dimecres de 10 a 14 h, mentre que els dissabtes la biblioteca romandrà tancada.