Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Mestre Martí Tauler acull la mostra del Concurs de fotografies del Vallès natural Dels 93 participants que han presentat les seves propostes en aquesta sisena edició del certamen, 3 són de Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Biblioteca Mestre Martí Tauler acull la mostra del Concurs de fotografies del Vallès natural

Dels 93 participants que han presentat les seves propostes en aquesta sisena edició del certamen, 3 són de Rubí.
Fins el proper 14 de novembre, la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler acull l’exposició de les imatges del 6è concurs fotogràfic del Vallès Natural, organitzat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental.

La mostra es pot visitar al vestíbul de la biblioteca fins el 14 de novembre, de dimecres a dissabte de 10h a 14h i les tardes de dilluns a divendres de 16h a 21h.

Aquest any el concurs fotogràfic ha comptat amb 93 participants, 3 d’ells de Rubí, que han presentat un total de 190 imatges en les diferents categories. La imatge “Surt el sol a Sant Llorenç”, de Manuel Soria, ha estat la guanyadora del premi a la millor fotografia.

Durant aquest 2010 i principis de 2011, la mostra fotogràfica haurà passat per una vintena d’espais. Després de Rubí es podrà visitar a Barberà del Vallès i Castellbisbal. Finalment, el gener de 2011, estarà instal·lada a la Unió Excursionista de Sabadell.