Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca augmenta el nombre de sessions d’Hora del conte per a infants a partir del 29 d’octubre La bona acollida dels usuaris/es han fet programar sessions dobles de mitja hora cadascuna. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Biblioteca augmenta el nombre de sessions d’Hora del conte per a infants a partir del 29 d’octubre

La bona acollida dels usuaris/es han fet programar sessions dobles de mitja hora cadascuna.
La Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí ha decidit ampliar les sessions infantils de l’Hora del conte per a menuts, que dedica als infants d’1 a 4 anys un parell de dimarts de cada mes.
La gran demanda per part d’aquests petits lectors i les seves famílies ha generat que, a partir del proper dia 29 d’octubre, aquest equipament organitzi dues sessions seguides d’aquesta activitat familiar. Així, es farà una primera sessió de 17.30 a 18 h i una segona de 18.15 a 18.45 h. L’objectiu és donar més possibilitats a les famílies per a que puguin gaudir d’aquesta activitat de foment a la lectura amb els seus fills/es. A més, hi haurà contes escollits pels conta contes per tal que els participants de les sessions els puguin consultar o emportar-se’ls a les seves llars.

L’Hora del conte per a nens/es d’1 a 4 anys es fa a la Sala de petits lectors que disposa d’un aforament limitat de 30 persones (entre infants i adults acompanyants). Es repartiran les entrades abans del començament per ordre d’arribada, com s’ha anant fent durant la darrera temporada.
Les pròximes sessions seran els dimarts 29 d’octubre, 12 i 26 de novembre, 10 de desembre i 14 i 28 de gener de 2014.