Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’OSE organitza una jornada sobre la seguretat als polígons de la ciutat A la sessió participen responsables de la Policia Local de Rubí i dels Mossos d’Esquadra. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’OSE organitza una jornada sobre la seguretat als polígons de la ciutat

A la sessió participen responsables de la Policia Local de Rubí i dels Mossos d’Esquadra.
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí ha programat una jornada destinada a les empreses ubicades als Polígons d’Activitat Econòmica (PAE) de la ciutat interessades en conèixer sistemes de seguretat, consells i mesures d’aplicació per millorar la seguretat a les seves empreses. La jornada es farà el pròxim dijous 16 de setembre de 9 a 11 h a l’auditori de l’edifici Rubí Desenvolupament.

Durant la sessió, en la qual participen l’inspector de la Policia Local de Rubí, Oriol Sánchez, el sotsinspector de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Rubí, Manel Rodríguez, i l’agent i el caporal de l’Oficina de Relacions amb la comunitat de la mateixa comissaria, Rafael Martí i Sergi Alejo, els empresaris/es podran conèixer sistemes de seguretat que poden instal·lar a les seves empreses, sistemes d’intrusió i tipus delinqüència més habitual en els polígons, quina és la intervenció dels cossos de seguretat en aquests casos, o com fer augmentar la seguretat als polígons amb mesures de protecció col·lectiva, entre d’altres aspectes.

Les persones interessades en assistir a la sessió es poden inscriure de forma gratuïta a la pàgina web d’aquesta oficina.

Per a més informació, les persones interessades es poden adreçar a l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE), Edifici Rubí+D, Rambleta Joan Miró, s/n, tel. 935813900, fax. 935886195, a/e rubiempresa@rubiempresa.net.