Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’OSE organitza una jornada empresarial per parlar dels reptes dels professionals per al 2013 La sessió, que requereix inscripció prèvia, es durà a terme el proper dijous, 13 de desembre, a l’edifici Rubí+D. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’OSE organitza una jornada empresarial per parlar dels reptes dels professionals per al 2013

La sessió, que requereix inscripció prèvia, es durà a terme el proper dijous, 13 de desembre, a l’edifici Rubí+D.
L'Oficina de Serveis a l'Empresa (OSE) de Rubí organitza, el dijous 13 de desembre, una nova jornada professional de coaching empresarial. En aquesta ocasió, els participants debatran sobre “El repte dels professionals i de les empreses per al 2013”. La jornada s’adreça a aquelles empreses i professionals que volen anar mes enllà del management i de les habilitats directives tradicionals i cerquen un nou enfocament que generi més resultats.

Durant la sessió, dirigida per l’entrenadora personal i executiva i alhora directora del centre ISARA, Aurora Renalias, s’intentaran resoldre diverses qüestions, com ara si són les circumstàncies les que imposen el canvi o som nosaltres que el podem liderar. També es parlarà de com crear el context per desenvolupar les nostres habilitats i de quins són els principals ingredients de les empreses i emprenedors d’èxit.

La jornada també inclourà el taller generatiu “Emporta’t altres mirades per a les teves inquietuds personals i professionals i troba solucions i nous canals d’acció de la mà d’un entrenador expert (coach)”.

La jornada es durà a terme el 13 de desembre, a partir de les 9:30h, a l’edifici Rubí+D. Les inscripcions s’han de fer al web www.rubiempresa.net.