Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’OSE organitza una jornada de planificació de pàgines web per les empreses La sessió es farà el 7 d’octubre al Rubí+D. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’OSE organitza una jornada de planificació de pàgines web per les empreses

La sessió es farà el 7 d’octubre al Rubí+D.
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí organitza el pròxim dijous 7 d’octubre una sessió de treball sobre la planificació de les pàgines web des d’un punt de vista empresarial. Aquesta jornada, que començarà a les 9.30 h a l’auditori de l’edifici Rubí, vol mostrar la potencialitat d’internet en la promoció i difusió nacional i internacional a les empreses i emprenedors/es de la ciutat a qui es dirigeixen aquestes sessions de l’OSE.

Així, els assistents, que es poden inscriure de forma gratuïta a la pàgina web d’aquest servei disposaran d’una jornada fins a les 13.30 h on conèixer com estructurar la informació, com dissenyar i programar la seva web, com fer-la aparèixer als principals cercadors de la xarxa, quines eines poden ajudar a incrementar el nombre de visites i diversos casos pràctics i exemples reals d’aplicacions, entre d’altres aspectes. El ponent del curs és l’assessor expert en comerç exterior, negoci electrònic i direcció internacional i gerent de Reexporta, Think About Export, S.L., Victor de Francisco.

Aquesta és la desena de les sessions que l’OSE ha planificat al llarg de tot l’any per les empreses i emprenedors/res de Rubí, en funció de les necessitats detectades entre les empreses que han participat en la selecció d’aquestes accions proposades a través del bloc Xarxarubiempresa, on s’havien exposat fins a un total de 21 accions de formació i tres tallers.

Per a més informació, les persones interessades es poden adreçar a l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE), Edifici Rubí+D, Rambleta Joan Miró, s/n, tel. 935813900, fax. 935886195, a/e: rubiempresa@rubiempresa.net.