Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’OSE organitza una jornada d’estratègies comercials on-line per a les empreses rubinenques La sessió es farà a l’edifici Rubí + D el pròxim 18 de juny al matí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’OSE organitza una jornada d’estratègies comercials on-line per a les empreses rubinenques

La sessió es farà a l’edifici Rubí + D el pròxim 18 de juny al matí.

L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí organitza la jornada professional “Com aconseguir vendre on-line a curt termini” adreçada a les empreses rubinenques interessades en conèixer les estratègies més efectives per augmentar les seves vendes a través d’internet.

A la sessió del pròxim dijous 18 de juny de 9.30 a 13.30 hores, els assistents aprendran com dissenyar i estructurar els continguts del web d’una empresa exportadora per vendre a la xarxa, com orientar-la al mercat i a la usabilitat a internet, es a dir, com fer-la fàcil d'utilitzar tenint en compte la llegibilitat, la rapidesa per l’usuari, etc., i quines són les millors opcions de promoció, com ara cercadors, directoris o la web 2.0, entre d’altres aspectes, que seran tractats des d’un punt de vista comercial i pràctic.

La jornada, de caràcter gratuït, anirà a càrrec del gerent de Reexporta, Think About Export, S.L i consultor expert en comerç exterior, negoci electrònic, màrqueting i direcció internacional, Víctor de Francisco.

Per a més informació sobre el curs de l’OSE, les persones interessades es poden adreçar a a l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE), Edifici Rubí+D, Rambleta Joan Miró, s/n, tel. 93 - 5813900, fax. 93 - 5886195, a/e: rubiempresa@rubiempresa.net.