Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’OSE organitza dues noves jornades relacionades amb la comunicació i la gestió del temps La primera sessió tindrà lloc el dilluns, 10 de desembre, mentre que la segona es durà a terme el dimecres, 12 de desembre. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’OSE organitza dues noves jornades relacionades amb la comunicació i la gestió del temps

La primera sessió tindrà lloc el dilluns, 10 de desembre, mentre que la segona es durà a terme el dimecres, 12 de desembre.
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de Rubí organitza dues noves jornades empresarials de cara a la setmana vinent.

El dilluns, 10 de desembre, es durà a terme la sessió “Com comunicar millor”. Durant la jornada s’abordaran diversos aspectes i tècniques per millorar la comunicació oral de les persones assistents, per aprendre a escoltar, per saber definir i estructurar els missatges i, finalment, emetre’ls.

Pel que fa al dimecres, 12 de desembre, tindrà lloc la jornada “Gestió del propi temps”. En el transcurs de la sessió els assistents podran conèixer i aprendre eines i mètodes per organitzar millor el seu temps i guanyar hores a les jornades de treball, tot revisant aspectes com la planificació de la jornada, l’estructura d’activitats, les interrupcions i la priorització de tasques, entre d’altres.

Totes dues jornades es duran a terme a l’edifici Rubí+D a partir de les 9:30h. Les inscripcions es poden realitzar a www.rubiempresa.net.