Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’OSE explica tres maneres de captar clients amb poc pressupost a més d’una vintena d’empresaris La jornada ha estat dirigida per Sandra Cordone, gerent de la Consultoria Acierta i experta en màrqueting i noves tecnologies . https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’OSE explica tres maneres de captar clients amb poc pressupost a més d’una vintena d’empresaris

La jornada ha estat dirigida per Sandra Cordone, gerent de la Consultoria Acierta i experta en màrqueting i noves tecnologies .
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de Rubí ha organitzat aquest dijous la jornada “Tres maneres de captar clients amb poc pressupost”. Sandra Cordone, gerent de la Consultoria Acierta, experta en màrqueting i noves tecnologies, ha estat l’encarregada de dirigir la sessió, a la qual hi han assistit 24 persones.

La ponent ha explicat les tres maneres més efectives d'aconseguir contactes, que es poden arribar a convertir en clients. Ha parlat d’internet i de les eines 2.0 per donar-se a conèixer les empreses i ha donat claus als assistents per realitzar un bon telemàrqueting. També ha explicat les excel·lències del networking i altres accions que poden facilitar la recerca de nous clients.

El proper dijous, 14 de juny, l’OSE organitzarà una nova jornada, titulada “Com implementar un sistema de retribucions en espècie a l’empresa”.