Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’exposició Cinema i Pau, ubicada a Torre Bassas, convida a reflexionar sobre la cultura de la pau A més, s’inicien nous tallers per als usuaris/es d’aquest espai municipal. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’exposició Cinema i Pau, ubicada a Torre Bassas, convida a reflexionar sobre la cultura de la pau

A més, s’inicien nous tallers per als usuaris/es d’aquest espai municipal.
L’exposició Cinema i pau, promoguda per l’ONG Fundació per la Pau, proposa als joves rubinencs una reflexió entorn de la pau amb una aproximació a la cultura de pau, a través del cinema actual i una sèrie de fitxes didàctiques elaborades amb aquest objectiu. La mostra, que s’instal·larà l’Espai Jove Torre Bassas, es podrà visitar del 3 al 21 de maig en l’horari habitual d’aquest equipament juvenil.

A partir d’alguns exemples de pel·lícules com Gandhi, Paradise Now, Haz lo que debas de Spike Lee, que es projectarà el pròxim 14 de maig a les 18 h, la mostra vol fer reflexionar els visitants sobre la cultura de pau, la noviolència, el desarmament, els conflictes oblidats, el terrorisme, el militarisme i el comerç d’armes.

Tallers i altres activitats

A més, també durant aquest mes, s’ha iniciat un nou cicle de tallers per a joves sobre temàtiques tan diverses com tai-txi, breakdance, dansa del ventre, el programa Pilates, flamenc, guitarra elèctrica, grafit, àrab i llengua de signes. Tots aquests tallers es fan de 17 a 21 hores, fins al juny de 2010, al mateix espai.

D’altra banda, a Torre Bassas, els usuaris i usuàries poden trobar també un espai de connexió a internet amb vuit terminals amb la distribució educativa Linkat i programari lliure, amb connexió a la xarxa, on disposen d’una hora de connexió diària; un racó de lectura còmics i revistes d’actualitat, ciència, música, cinema, fotografia, tecnologia, disseny...; el punt de trobada dotat d’equip musical, televisor, vídeo i DVD que els joves poden utilitzar; i una sala polivalent a la primera planta per la realització dels tallers, assaig de grups de ball, petits grups de música, etc.

Per a més informació, podeu contactar amb el Servei de Joventut a l’Espai Jove Torre Bassas, C. Sabadell, 18-20, tel. 93 697 90 04, de dilluns a divendres de 17 a 21 h.