Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’èxit de participació en les activitats infantils i familiars, el més destacat d’aquest Nadal 2010 Unes 16.000 persones participen en les diverses activitats organitzades a la ciutat aquests dies festius. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’èxit de participació en les activitats infantils i familiars, el més destacat d’aquest Nadal 2010

Unes 16.000 persones participen en les diverses activitats organitzades a la ciutat aquests dies festius.
Més de 16.000 persones han participat en les diverses propostes i activitats de Nadal organitzades durant aquestes festes a la ciutat, unes 12.000 van acudir a rebre als Reis d’Orient a l’Escardívol i entre 30.000 i 40.000 van assistir a la cavalcada posterior pels carrers de la ciutat. “La participació dels ciutadans i ciutadanes en les activitats organitzades durant aquesta campanya nadalenca ha estat un gran èxit, sobretot en el cas de les dirigides al públic infantil i familiar” ha dit la regidora de Cultura, Neus Muñoz en la valoració que ha fet sobre el Programa de Nadal i Reis 2010-2011. Segons la regidora, ”aquest èxit de participació no hauria estat possible sense la implicació de les entitats de la ciutat”, a qui ha agraït la seva participació afegint que l’Ajuntament se sent “orgullós d’aquesta bona relació entre els diferents col·lectius” que col·laboren en l’organització de les activitats, així com de “la participació de la ciutadania”.

Bona rebuda a l’Ateneu

Pel que fa a les activitats de l’Ateneu, que ha obert les seves portes coincidint amb aquestes festes nadalenques després de les obres de remodelació que s’han fet durant l’any 2010, al voltant d’unes 800 persones han passat durant aquestes dates per participar en algunes de les activitats que s’havien organitzat pel públic infantil i familiar. Les activitats que van generar una major afluència de públic van ser les sessions de jocs gegants tradicionals de fusta, on van participar al voltant d’unes 200 persones, i l’espectacle i taller de màgia, al qual van assistir unes 130 persones que van poder gaudir d’un bons trucs de màgia. Neus Muñoz ha assegurat que “aquest és un bon inici per a un dels equipaments de la ciutat que ara comença l’etapa de la seva consolidació amb la utilització per part de les entitats”.

Altres activitats infantils i familiars que també han tingut una bona collida per part dels rubinencs i rubinenques han estat el campament del Castell del Mag Rubisenc per on han passat unes 4.000 persones; les visites dels carters reials a quatre barris de la ciutat, on uns 2.000 infants van lliurar les seves peticions per als Reis d’Orient; els espectacles de cinema infantil i musicals de La Sala amb unes 3.000 persones; o els Quintos de Nadal de l’Esbart i el Casino en els quals van participar més de 4.000 persones.

Per la seva banda, la cavalcada del Reis d’Orient, que enguany tenia un nou emplaçament per les obres de la plaça Doctor Guardiet, també ha tingut una bona acollida ja que aquest canvi no ha fet variar el nombre d’assistents. Mentre unes 12.000 persones van anar a l’Escardívol a rebre’ls amb l’alcaldessa, Carme Garcia, i el Mag Rubisenc, entre 30.000 i 40.000 petits i grans els van acompanyar pels diferents carrers de la ciutat fins a la plaça de l’Ajuntament.

Una de les novetats d’aquest any ha estat la participació en aquesta cavalcada d’un grup de voluntaris de la nova Associació de Voluntaris i Voluntàries de Protecció Civil de Rubí, constituïda el passat mes de desembre, per tal de col·laborar en les tasques de funcionament i arribada de la cavalcada fins a la plaça de l’Ajuntament, una participació que continuaran tenint en els pròxims esdeveniments culturals que hi hagi a la ciutat durant aquest any que acaba de començar.