Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Espai Jove Torre Bassas acollirà les aules d’estudi nocturn del 8 de gener al 7 de febrer Aquest servei s’oferirà també al maig i al setembre, coincidint amb les convocatòries d’exàmens. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Espai Jove Torre Bassas acollirà les aules d’estudi nocturn del 8 de gener al 7 de febrer

Aquest servei s’oferirà també al maig i al setembre, coincidint amb les convocatòries d’exàmens.
Per vuitè any consecutiu, els i les joves estudiants de Rubí, especialment els universitaris i de batxillerat, disposaran d’un espai adequat per poder estudiar coincidint amb les èpoques d’exàmens. L’Espai Jove Torre Bassas, un cop reobert, es converteix en l’espai de referència per aquest col·lectiu i obre les seves portes en horari nocturn, de 21h a 24h de dilluns a divendres, i de 18h a 22h els dissabtes i diumenges, entre el 8 de gener i el 7 de febrer.

Per primer any, aquest servei s’oferirà també el mes de setembre, cita que se suma a les dues habituals de l’hivern i la primavera. Una ampliació que vol donar resposta, segons ha apuntat el regidor del Comissionat d’Emancipació Juvenil, Jaume Buscallà, “a la demanda que molts joves van posar sobre la taula el passat dissabte, 15 de desembre, a la jornada participativa de treball del Pla RubíJove”. Ampliació que es completa també amb l’obertura d’espais per a estudiar al llarg de tot l’any a la Torre Bassas en horari de matí, de 10h a 13h.