Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola d’Art i Disseny convoca el 22è Concurs de Màscares pel Carnaval 2009 Les obres per aquest certamen es poden presentar fins al 9 de febrer. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Escola d’Art i Disseny convoca el 22è Concurs de Màscares pel Carnaval 2009

Les obres per aquest certamen es poden presentar fins al 9 de febrer.
L’Escola d’Art i Disseny de Rubí (EDRA) ha convocat la 22èna edició del Concurs de Màscares pel Carnaval 2009, un certamen obert a tota la població a partir dels 5 anys, al qual es poden presentar obres individuals que no hagin participat en cap altre concurs. Les màscares, que s’han de lliurar a la secretaria de l’escola (Complex cultural Escardívol, c. Joaquim Blume, 28) de dilluns a dijous de 16 19 hores, es poden presentar fins al pròxim 9 de febrer.

Com a novetat, aquest any les obres presentades al concurs, que en l’edició anterior van arribar als 129 treballs, s’exposaran, del 19 del febrer al 8 de març, en una projecció digital de totes les màscares presentades i una mostra d’algunes de les guanyadores a la Botiga de Rubí – Oficina de Turisme; mentre que les màscares de les categories infantil i juvenil s’exposaran a la Biblioteca Mestre Martí Tauler. La resta de les màscares del concurs es podran veure a l’Escola EDRA.

El lliurament dels premis tindrà lloc el 19 de febrer, dijous gras, a les 19.30 h a la mateixa escola, moment en què també es farà públic el veredicte del jurat.