Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ateneu estrena l’espai Trapillo lovers! en el marc de la programació d’estiu de l’equipament municipal Activitats com els cursos de Pilates o de Llar en harmonia i tots els Tastets d’estiu ja han exhaurit les places disponibles https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ateneu estrena l’espai Trapillo lovers! en el marc de la programació d’estiu de l’equipament municipal

Activitats com els cursos de Pilates o de Llar en harmonia i tots els Tastets d’estiu ja han exhaurit les places disponibles
L’Ateneu estrena aquest dilluns l'espai Trapillo lovers!, una de les moltes activitats organitzades aquest mes de juliol a l’equipament municipal. Es tracta d’un punt de trobada informal on poder fer creacions de drapet, intercanviar consells, idees i materials tot compartint l'estona del berenar amb altres amants d'aquesta moda basada en la reutilització de teixits i la creativitat. Per a participar en aquest espai, que es durà a terme cada dilluns de 18 a 20 h, no cal inscripció prèvia.

En canvi, hi ha altres activitats que sí que requereixen que els participants s’hi apuntin amb antelació, ja que la disponibilitat de places és limitada. Pel que fa als tallers monogràfics, s'han exhaurit les places de Pilates, Coaching: intel·ligència emocional i Llar en harmonia. No obstant, encara hi ha vacants a les Matinals de pintura creativa, al Curs d'iniciació al voluntariat i a les dues formacions relacionades amb les noves tecnologies: tant a la d’Inicia't a Facebook com la d'Iniciació a Internet.

Tots els Tastets d'estiu tenen les places exhaurides. Tot i així, l’Ateneu anima els rubinencs a apuntar-s’hi com a reserva, ja que es tracta d'un format d'activitat on acostuma a haver-hi moviment.

En darrer lloc, pel que fa a les activitats familiars, encara queden places disponibles a totes quatre propostes: Construïm el joc de memory de l'estiu, Bombolles de sabó gegants, Construïm un joc de domino creatiu i Manualitats amb reciclatge.