Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ateneu es tanca temporalment per obres de rehabilitació Les entitats utilitzaran un espai provisional al carrer Pitàgores. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ateneu es tanca temporalment per obres de rehabilitació

Les entitats utilitzaran un espai provisional al carrer Pitàgores.
L'Ajuntament de Rubí iniciarà en breu les obres de millora de l'Ateneu municipal, motiu pel qual s'ha tancat temporalment l'equipament i s'han traslladat alguns del serveis que hi havia a altres dependències municipals. Aquestes obres de millora han de permetre incrementar la qualitat dels serveis que es presten.

Així, provisionalment, l'Ajuntament ha habilitat un espai per a què les entitats puguin continuar mantenint les seves reunions periòdiques, situat al C/ Pitàgores 5, entresol 3ª. L'horari d'aquest nou espai és el mateix que tenia l'Ateneu i es destinarà exclusivament per a aquestes reunions i com a oficina del Síndic de Greuges, que també s'ha traslladat temporalment a aquest espai. El telèfon d'aquest espai és 93 588 71 71, mentre que el Síndic de Greuges manté el mateix número de telèfon que tenia a l'Ateneu, es a dir, 93 697 21 59, i el mateix horari d'atenció al públic, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts i dijous de 17 a 19.30 h.