Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ateneu enceta l’any amb nou horari i canvis al sistema d’inscripcions L’equipament incorpora entre les seves novetats un grup d’alfabetització a càrrec de l’Asociación Karambenor https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ateneu enceta l’any amb nou horari i canvis al sistema d’inscripcions

L’equipament incorpora entre les seves novetats un grup d’alfabetització a càrrec de l’Asociación Karambenor
L’Ateneu Municipal presenta novetats importants aquest 2014. L’equipament situat al carrer Xile estrena un nou horari que té com a principal canvi l’obertura els dissabtes al matí en comptes de la tarda, amb l’objectiu de potenciar les activitats familiars i la utilització del Telecentre. Així doncs, a partir d’ara l’Ateneu obrirà les seves portes de dilluns a divendres de 16 h a 21.30 h, els dilluns i dimecres també de 10 a 14 h, i els dissabtes de 10 h a 13.30 h.

A banda de l’horari, l’equipament també canvia enguany el sistema d’inscripció per a les diferents activitats programades. Aquells que vulguin apuntar-se a alguna de les propostes ho podran fer únicament de forma presencial al mateix Ateneu a partir del dimarts 14 de gener. Les inscripcions romandran obertes fins a exhaurir places i es podran fer per a un màxim de dues persones.

Noves propostes

La programació de l’Ateneu per aquest primer trimestre de l’any incorpora algunes propostes noves, com ara un grup d’alfabetització adreçat a persones amb dificultats per llegir i escriure en castellà. Aquesta activitat gratuïta, a càrrec de l’Asociación Karambenor, tindrà lloc tots els dilluns de 12 h a 13 h i els dimecres de 10 h a 11 h.

Entre les propostes de l’Ateneu per a les properes setmanes, també destaca la projecció del documental Esperando un milagro, organitzada en col·laboració amb la Fundación Vicente Ferrer, el 24 de gener a les 19 h. L’audiovisual mostra la feina que desenvolupa aquesta entitat a l’Índia per eradicar la pobresa.

D’altra banda, l’equipament acollirà diverses activitats al voltant del Dia Internacional de la Dona. El 5 de març, s’oferirà una sessió de coaching per a dones que abordarà la intel·ligència emocional; i el dia 7, vigília de la commemoració, l’Asociación Mujeres Creativas del Vallès organitzarà el recital poètic Mujer, trabajo y un largo camino por recorrer, i inaugurarà la 2a exposició col·lectiva Reto de Mujer.

Pel que fa als cursos trimestrals, l’Ateneu repetirà arran del seu èxit les sessions de ioga i zumba, oferirà el segon nivell del curs Coneix la teva càmera, i estrenarà classes de dansa zíngara. L’equipament també oferirà dos tallers monogràfics dedicats a la customització de roba i a la tècnica del “trapillo”.

Els Tastets, és a dir, les sessions puntuals per provar alguna disciplina, es consolidaran als mesos de febrer i març amb convocatòries dedicades a l’automassatge, la bijuteria amb filferro, el coaching per a dones (dins els actes del Dia de la Dona), el moviment corporal correctiu i la realització de coixinets d’agulles amb material reciclat.

Tampoc falten a la programació les activitats familiars, que tindran lloc els dissabtes al matí també en format Tastet. En aquesta ocasió, s’oferiran sessions sobre massatge infantil per a nadons de 0 a 3 anys, fotografia sense càmera, ninots realitzats amb pompons de llana i decoració de testos amb pintura.

Les propostes de l’Ateneu per aquests primers mesos de l’any es completen amb les activitats organitzades per entitats i l’habitual formació en noves tecnologies, que inclourà el segon nivell d’informàtica bàsica, un curs per aprendre a passar fotos de la càmera a l’ordinador i crear àlbums, i classes sobre internet i correu electrònic, tràmits per internet i la planificació de viatges a través de la xarxa.

Les persones interessades en qualsevol de les propostes programades per l’Ateneu podran trobar informació detallada tant de les activitats com del nou procediment d’inscripció al web de l’equipament.