Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’atenció ciutadana a les tardes s’unifica a l’OAC del centre a partir de l’1 de setembre Les oficines del c/ Narcís Menard i de la rambleta de Joan Miró modifiquen el seu horari d’atenció al públic, https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’atenció ciutadana a les tardes s’unifica a l’OAC del centre a partir de l’1 de setembre

Les oficines del c/ Narcís Menard i de la rambleta de Joan Miró modifiquen el seu horari d’atenció al públic,
A partir de l’1 de setembre, les dues Oficines d’Atenció al Ciutadà (OAC) que hi ha a la ciutat modificaran els seus horaris d’atenció al públic. El principal canvi és que l’OAC Centre (c/ Narcís Menard, 13-17) deixarà d’obrir els divendres a la tarda i que l’OAC de Les Torres (rambleta de Joan Miró, s/n) tancarà els dilluns a la tarda. Per tant, qualsevol gestió que es vulgui fer a la tarda s’haurà de realitzar a l’OAC del c/ Narcís Menard, de dilluns a dijous.

El nou horari de l’OAC Centre serà de dilluns a dijous de 8.30 a 14 h i de 16 a 19 h; els divendres de 8.30 a 14 h i els dissabtes, de 9 a 13 h. En el cas de l’oficina de Les Torres, l’atenció al públic es farà de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 h.

L’Oficina d’Atenció al Ciutadà té com a objectiu millorar la relació entre els ciutadans i l’Ajuntament per tal d’agilitzar els tràmits que el ciutadà fa amb l’administració, millorar la qualitat en l’atenció als ciutadans, potenciar l’atenció a les persones, millorar l’atenció de peticions i suggeriments i la gestió i el seguiment dels tràmits administratius.