Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa ret homenatge a la gent gran de Rubí L'acte suposa el començament de les Festes de Tardor que cada any organitza el Casal de la Gent Gran de Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa ret homenatge a la gent gran de Rubí

L'acte suposa el començament de les Festes de Tardor que cada any organitza el Casal de la Gent Gran de Rubí.
L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, va participar en l’homenatge a la gent gran que el Casal de Gent Gran de Rubí organitza anualment com a acte incial de les seves Festes de Tardor. Així, en un emotiu acte en què van assistir unes 150 persones entre familiars i amics dels dos homenatjats i usuaris i usuàries habituals d’aquest equipament, Josefa Navas i Joan Janer van rebre l’homenatge del l’Ajuntament de Rubí, de la Generalitat de Catalunya i del mateix casal.

Anualment, el Consell del Casal escull alguns dels seus usuaris/es més actius per retre’ls un homenatge públic en l’inici de les Festes de Tardor. Joan Janer, que al juny va fer 89 anys, va ser durant nou anys el barber del Casal de Gent Gran i, actualment, col·labora els diumenges en les sessions de ball vespertines. Josefa Navas, que també al juny va fer els 86 anys, ha estat participant durant molts anys en diverses activitats i ara és una de les integrants de la colla sardanística del casal.

Durant l’acte, els assistents també van poder gaudir d’una actuació del grup de country del casal i d’un aperitiu posterior per a tothom. Les Festes de Tardor del Casal de Gent Gran oferiran durant tot el mes diverses actuacions dels grups artístics (sevillanes, sardanes, coral, etc.) del centre per als usuaris/es.

A més, el pròxim divendres 18 de novembre, l’alcaldessa participarà en nou homenatge a les tres persones més grans de la Residència i Centre de Dia de Rubí (c/ Lepant, 31-33) a partir de les 16 h.