Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa lliura les claus de 13 pisos als propietaris de la promoció pública de Sant Jordi Parc Els tretze primers veïns, d’un total de 55, ja poden entrar a la seva casa. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa lliura les claus de 13 pisos als propietaris de la promoció pública de Sant Jordi Parc

Els tretze primers veïns, d’un total de 55, ja poden entrar a la seva casa.
L’alcaldessa de Rubí, Carme García, ha lliurat les claus dels seus pisos als propietaris dels habitatges de una de les promocions públiques que estaven en marxa en aquest moment. Es tracta dels tretze primers pisos que reben als seus habitants, de un total de 55 que s’estan construint a la zona de Sant Jordi Parc. García va mostrar l’alegria de l’Ajuntament: “En vuit anys de mandat és la primera vegada que lliurem claus de pisos de venda. No ha estat fàcil trobar el lloc, però a partir d’ara esperem que aquesta labor sigui més ràpida”

L’acte oficial ha tingut lloc al carrer Cati Curet i, a més de l’alcaldessa, hi ha assistit Ramón Torra i Amadeu Iglesias, conseller delegat i director gerent, respectivament de l’Institut Metropolità de Promoció de Sòl i Gestió Patrimonial (IMPSOL). Aquest ha estat l’organisme que s’ha encarregat de la construcció dels habitatges. El propi Torra, també ha elogiat la feina de l’Ajuntament: “Aquesta promoció ha estat possible gràcies a la voluntat de l’Ajuntament que ha buscat un solar per construir-la. És un plaer participar perquè sabem el que suposa ara mateix accedir a un pis”.

Les obres van començar al gener de l’any 2009 i la promoció està formada per dos edificis. Els propietaris que ja han pres possessió dels seus pisos, són els del edifici mes petit, amb 15 habitatges. El següent immoble està format per 40 vivendes més. En aquesta promoció pública, els preus dels pisos oscil·len entre els 123.000 i els 150.000 euros, amb la plaça de pàrking inclosa.

Al edifici número 24 del carrer Cati Curet hi ha tres tipologies de vivendes. La diferència és la distribució i la superfície que va dels 51 als 57 metres quadrats. Tots compten amb dues habitacions i amb una terrassa.

Els tretze rubinencs que han rebut les claus dels seus nous pisos, van ser part dels afortunats en un sorteig que es va celebrar al gener d’aquest any al qual van optar un total de 186 sol·licituds, pels 55 habitatges.

Una part de la vivenda pública

Aquesta és només una petita mostra de la vivenda pública que s’està construint a Rubí. Es pot destacar, a més a més dels quaranta pisos que encara queden per lliurar a la mateixa promoció, altres que van avançant a bon ritme. És el cas de les 46 vivendes que es construeixen al carrer Lepant i que es poden sol·licitar fins el 17 de juliol, o dels pisos de lloguer de Can Sant Joan que es poden sol·licitar fins el dia 30 d’aquest mes. Igualment està previst que a mitjans de juliol comencin els treballs de construcció de 22 pisos més a la Zona Nord, en aquest cas, són habitatges en règim de lloguer.