Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa inaugura les noves instal•lacions de la zona esportiva de Can Rosés Actualment, la piscina té uns 7.000 socis. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa inaugura les noves instal•lacions de la zona esportiva de Can Rosés

Actualment, la piscina té uns 7.000 socis.
L’alcaldessa de Rubí, Carme García, va inaugurar les noves instal•lacions esportives de Can Rosés en el marc d’una jornada de portes obertes.

En aquestes instal•lacions municipals s’han dut a terme diverses obres de remodelació a la piscina exterior, a la sala de fitness i als vestuaris, tot i que també està previst realitzar-hi durant aquest any altres millores. Per exemple, construir una zona de piscina lúdica, reforçar les bigues de la zona del voltant de la piscina i ampliar el sistema d’aigua calenta sanitària de les dutxes dels vestidors. La inversió total d’aquestes obres serà d’uns 850.000 euros.

Carme García, va destacar “la importància d’actualitzar les instal•lacions esportives que es completaran al llarg dels pròxims dos anys amb les incorporacions dels nous equipaments que es construeixen en aquests moments al 25 de Setembre i a la Llana”.

Antecedents

La piscina coberta de Can Rosés va començar a funcionar al març de 1994, fa 25 anys, i la concessió se li va atorgar al Club Natació Rubí.

L’any 1998 es van fer les obres de remodelació més importants amb la construcció de la piscina coberta-descoberta amb un sistema de globus (elements que es van trencar al gener pels efectes de la ventada). També es van fer vestidors per als cursets, una sala d’activitats dirigides i una sala de fitness.

Sis anys després, al 2004, es van fer unes altres obres de remodelació destacades als vestidors i al bar de la instal•lació. Aleshores també es va construir una sala d’activitats de fitness.