Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa inaugura el nou local de l’AV El Portal de Ca n’Oriol Ubicat al Centre Cívic de Ca n’Oriol, és un espai que l’entitat veïnal compartirà amb la Cia de Dansa Metrónomo. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa inaugura el nou local de l’AV El Portal de Ca n’Oriol

Ubicat al Centre Cívic de Ca n’Oriol, és un espai que l’entitat veïnal compartirà amb la Cia de Dansa Metrónomo.
L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, va inaugurar el nou local de l’Associació de Veïns de El Portal de Ca n’Oriol, que s’ha traslladat a la segona planta del Centre Cívic Ca n’Oriol, on compartirà aquest nou espai amb la Cia. de Dansa Metrónomo. Durant la trobada, l’alcaldessa va destacar la col·laboració entre l’Ajuntament, que ha assumit el cost de la mà obra d’adaptació de l’equipament, i l’entitat que s’ha fet càrrec de l’adquisició dels materials per poder adequar el local per a la utilització d’ambdues entitats.

Les noves instal·lacions inclouen una sala gran de caràcter polivalent perquè puguin realitzar activitats diverses com assaigs o trobades entre associats, un despatx per a cadascuna de les entitats, i una sala més petita per fer cursos pels associats. Aquest trasllat s’emmarca dintre de la racionalització d’espais que esta impulsant el consistori i que permetrà que aquest s’estalviï el cost del lloguer que fins ara assumia pel local anterior.