Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa felicita el Nadal als treballadors i treballadores de la Finca Font del Ferro El personal i els familiars brinden amb Carme Garcia per aquestes festes. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’alcaldessa felicita el Nadal als treballadors i treballadores de la Finca Font del Ferro

El personal i els familiars brinden amb Carme Garcia per aquestes festes.
L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, acompanyada de la regidora de Serveis a les persones, Ana Ma. Martínez, han felicitat el Nadal 2010 als treballadors i treballadores de la Finca Font del Ferro, que van assistir a l’acte en companyia de les seves famílies.

Al voltant d’unes 90 persones, entre els 32 treballadors i treballadores que actualment hi ha en aquesta empresa municipal, i els membres de les famílies que van voler celebrar amb ells les pròximes festes nadalenques, han brindat conjuntament per aquest pròxim nou any en el qual la Finca Font del Ferro complirà 25 anys des de la seva creació l’any 1986. La Finca Font del Ferro, dedicada a la producció de plantes ornamentals, aquest any ha començat a diversificar la seva producció per tal d’adaptar-la al canvi climàtic introduint exemplars més resistents a la sequera.