Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa explicarà els projectes FEOSL a tota la ciutadania La primera trobada es farà el 2 de juny a l’escola Maria Montessori. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa explicarà els projectes FEOSL a tota la ciutadania

La primera trobada es farà el 2 de juny a l’escola Maria Montessori.
L’alcaldessa, Carme García, ha explicat als pares del treballadors i als propis treballadors i treballadores de la Finca Font del Ferro, en què consistiran les obres subvencionades amb els Fons Estatals per a l’Ocupacio i la Sostenibilitat Local (FEOSL) que han de permetre un augment de la productivitat de la Finca i una millora de les condicions de treball.

A banda de donar a conèixer el detall de les obres, que superen els 200.000 € d’inversió, els assistents van fer una posterior visita a les instal·lacions.

Aquesta és la primera trobada de l’alcaldessa amb un col·lectiu per informar sobre algun dels projectes subvencionats pels fons estatals. En aquest cas, amb una afectació molt concreta d’un col·lectiu que és el que va ser present a la reunió d’ahir a la tarda.
A partir de la setmana vinent, Carme García, es trobarà amb tots aquells ciutadans i ciutadanes interessats en conèixer en detall els 19 projectes que compten amb subvenció FEOSL. Per això, l’Ajuntament ha planificat un total de 6 trobades que es faran entre els mesos de juny i juliol als 6 districtes de la ciutat per facilitar que tota la ciutadania pugui assistir de forma còmoda i sense haver de fer grans desplaçaments.

En aquestes trobades, l’alcaldessa també informarà de forma genèrica sobre quines són les actuacions que s’estan fent a la ciutat, tant pel que fa les inversions municipals com les d’altres administracions i operadors concertats, així com dels projectes que s’iniciaran en un futur immediat.

Carme García, repeteix amb aquestes trobades una fórmula que ja va posar en marxa l’any passat amb reunions informatives de proximitat amb la ciutadania, arran del finançament per part del FEIL de 31 projectes a la ciutat. Projectes que, per altra banda, també seran valorats en aquestes reunions que s’inicien el pròxim dimecres, 2 de juny.

El calendari de trobades programat és el següent:
  • 2 juny, districte 3 - 19 h al CEIP M.Montessori (c/Monturiol, 53)
  • 3 juny, districte 5 - 19 h al Centre Cívic Ca n’Oriol (c/ Sòria, 5)
  • 21 juny, districte 4 -19 h al Rubí + D (Rambleta Joan Miró s/n)
  • 22 juny, districte 6 - 19 h a la Biblioteca Mestre Martí i Tauler (c/ Aribau, 5)
  • 5 juliol, districte 2 - 19 h al local de l'AVV Castellnou –sector C- (c/ Cólera s/n)
  • 6 juliol, districte 1 -19 h al Centre Cívic Can Fatjó (Av Castellbisbal, 1)