Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa explica als treballadors de Moehs que l’Ajuntament prioritza les polítiques per generar ocupació Carme García ha participat aquest cap de setmana en la celebració del 50è aniversari de l’empresa rubinenca. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa explica als treballadors de Moehs que l’Ajuntament prioritza les polítiques per generar ocupació

Carme García ha participat aquest cap de setmana en la celebració del 50è aniversari de l’empresa rubinenca.
L’alcaldessa de Rubí, Carme García, i el regidor de Promoció Econòmica i Treball, Jaume Buscallà, han participat aquest cap de setmana a la jornada de portes obertes que l’empresa química rubinenca Moehs ha ofert als seus 250 treballadors i treballadores per commemorar el 50è aniversari de la creació de la companyia.

Amb el director general del Grup Moehs, Francisco Escribano, el director de Moehs Catalana, Francesc Visa, i altres directius i alts càrrecs del grup empresarial d’àmbit internacional, els representants municipals i el director executiu del programa ACC1Ó de la Generalitat de Catalunya, Jordi Serret, van visitar les instal·lacions de la companyia, com també van fer la resta de familiars del personal que hi treballa.

L’alcaldessa es va adreçar als treballadors i familiars recordant que “una empresa és gran per l’esforç dels seus treballadors” i va augurar un futur pròsper a l’empresa “pels plans que m’han explicat que es posaran en marxa i per als que tindreu el suport de l’Ajuntament”. Carme García va explicar que, malgrat la nefasta situació econòmica que travessa el país i les prop de 9.000 persones a l’atur a Rubí, l’Ajuntament està prioritzant la reactivació econòmica a la ciutat mitjançant la implantació d’un Pla que persegueix la implantació de noves empreses que donin feina, així com el manteniment del teixit industrial avui existent.

Durant aquest primer acte del 50è aniversari de la companyia, un miler de persones, entre treballadors i familiars, van participar en una visita guiada per les instal·lacions. També es van organitzar diverses activitats per als infants i l’actuació de la Colla gegantera de 'El Pinar'. Durant el pròxims mesos, l’empresa ha previst diversos actes de commemoració d’aquesta aniversari, com una pedalada popular, diverses jornades esportives i una caminada a Montserrat.

Amb una plantilla total de prop de 600 persones, de les quals 250 treballen a Rubí, durant l’any 2011 Moehs Ibérica ha facturat 140 milions d’euros en la totalitat de les empreses del grup, facturació de la qual inverteixen cada any un 30% en investigació i desenvolupament. Les instal·lacions de Rubí tenen una superfície de 30.000 m², entre les plantes de producció i acabats, i els edificis d’oficines, laboratoris i magatzem.