Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa encoratja al Grup de Col·laboradors Museu de Rubí– Centre d’Estudis Rubinencs a seguir amb la seva tasca divulgativa El grup presenta un nova edició de la seva revista del primer semestre de 2011 que any celebra el 30è aniversari de la seva publicació. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa encoratja al Grup de Col·laboradors Museu de Rubí– Centre d’Estudis Rubinencs a seguir amb la seva tasca divulgativa

El grup presenta un nova edició de la seva revista del primer semestre de 2011 que any celebra el 30è aniversari de la seva publicació.
L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, va animar als integrants del Grup de Col·laboradors Museu Rubí – Centre d’Estudis Rubinencs a continuar amb la seva tasca divulgativa, durant la presentació del seu darrer número del Butlletí que editen amb temes de la història i el patrimoni de la ciutat. Aquest darrer número, que ha estat presentat a la Biblioteca Mestre Martí Tauler i de la publicació del qual s’acompleix el 30è aniversari, tracta de manera profunda la història de la plaça Doctor Guardiet, un dels nuclis més importants de la ciutat.

Des del passat abril, aquesta el Grup de Col·laboradors Museu Rubí – Centre d’Estudis Rubinencs està ubicat a la Biblioteca Municipal on disposa d’un nou local per a consultar els seus fons, bé sigui el material d’arxiu o documentació o les publicacions de llibres o revistes, per a totes aquelles persones interessades en informar-se sobre el patrimoni cultural local.